Future House Music maakt gigantische Spotify afspeellijst

Ivo Mollemans | 16 september 2016
music

Future House Music is een netwerk dat gevormd is in 2014. Het netwerk richt zich, zoals je al uit de naam kan halen, op het genre future house en brengt fans van het genre dagelijks nieuwe muziek en evenementen. In 2 jaar tijd hebben ze 390.000 abonnees op YouTube weten te vergaren en dit is goed voor meer dan 72 miljoen views. De volgende stap in het snelgroeiende netwerk was het opzetten van een eigen label om zo ook nieuwe muziek uit te brengen. Het label heet ‘LYD’ en heeft muziek uitgebracht van onder andere Brooks, Tom Budin, Vivid en Nick Ernst.

LEES OOK: EA Sports deelt afspeellijst met alle tracks van Fifa 17

Evenementen

Naast het uploaden van muziek organiseren ze ook evenementen in heel Europa. Binnenkort strand Future House Music On Tour in Trivoli in Utrecht na twee edities in Zürich te hebben gehouden. Ook organiseert het netwerk feesten voor artiesten uit de scene zoals Jauz, Bougenvilla en Mesto. Via Facebook kan je in de gaten houden waar toekomstige evenementen plaats zullen vinden.

Future House op Spotify

Voor de mensen die niet naar de evenementen kunnen is er nu ook een afspeellijst op Spotify met daarin allerlei verschillende nummers uit de future house scene. Zo zijn er nummers van Tchami en Oliver Heldens te vinden, maar ook minder bekende namen als Cavi, Soul Surgery en Fuero komen voor in de lijst. Er staan 200 tracks en zorgt dus voor een aantal goede uren aan muziek. De hele afspeellijst is hieronder te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws