Justice brengt nieuwe track uit van opkomend album

Ivo Mollemans | 16 september 2016
music

De naam ‘Justice’ staat direct verbonden met de basis van elektronische muziek. Het Franse duo bestaat uit Gaspard Augé en Xavier de Rosnay en ze hebben op zo’n beetje elke denkbare locatie opgetreden. Mensen wereldwijd luisteren nog dagelijks naar hun muziek en ook op de grote festivals van vandaag zijn de heren aanwezig. Ook al draaien de mannen al lang mee in de industrie, van ophouden weten ze niet.

Justice komt met nieuw album

In 2015 heeft Busy P een hint weggegeven over een nieuwe album van Justice. Sindsdien hebben fans van het duo overal ter wereld vol enthousiasme gewacht op meer nieuws over het album en een eventuele release datum. De informatie waarop zij al een jaar wachten word nu langzaam vrijgegeven. Het album krijgt de titel Woman en zal rond de herfst van dit jaar uitkomen. Eerst werd gedacht dat Woman ging over een nieuw platencontract en dus niet verbonden zou zijn met het nieuwe album. Een tijdje later kwam het eerste nummer van het album online: ‘Safe And Sound’. Gisteren kwam het tweede nummer getiteld ‘Randy’ online in combinatie met het artwork van het album. Ook in het artwork van dit album staat het kruis dat de heren als logo gebruiken groot afgebeeld, net als in de eerdere albums die uitgebracht zijn.

LEES OOK: Justice markeert comeback met nieuwe single 'Safe and Sound'

In beide nummers is meteen de iconische, af en toe rauwe, stijl van Justice te horen. Het nieuwe album zal het enthousiasme van fans zeker niet bederven en wij kunnen niet wachten tot het hele album uit komt. Beide nummers van het nieuwe album Woman zijn hieronder te beluisteren.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws