Calvin Harris brengt ‘My Way’ uit en richt zich tegen zijn ex Taylor Swift

Rick Francissen | 16 september 2016
music

Calvin Harris

Nadat Calvin Harris een foto op zijn social media kanalen plaatste dat erg leek op de cover van zijn samenwerking met Rihanna ‘This Is What You Came For’ startte er een golf aan geruchten over wat deze foto zou kunnen betekenen. Er werd gedacht aan een opkomend album of een nieuwe track. Het laatste bleek uiteindelijk waar te zijn, maar zelfs toen dit duidelijk was bleven er speculaties de ronde doen over mogelijke samenwerking met Ariana Grande die toevallig ook een track uit zou brengen met de titel ‘My Way’. De track is inmiddels uit en brengt een eind aan alle speculaties en geruchten.

Calvin Harris haalt uit naar ex Taylor Swift

Dat de Calvin Harris en Taylor Swift uit elkaar zijn gegaan als stel kan je niet ontgaan zijn. Het hele proces verliep erg stroef en er kwam veel media aandacht bij kijken. Wanneer de hele chaos rondom deze gesloopte relatie af lijkt te zwakken doet Calvin Harris er ogenschijnlijk weer een schepje bovenop met zijn nieuwe single.

In My Way wordt er uiteraard niet rechtstreeks een verband gelegd met de relatie die hij heeft gehad met de zangeres. De tekst “I made my move, and it was all about you. So I feel so far removed. You were the one thing in my way”  is echter wel erg opvallend gericht op een gelijke situatie die de dj, producer en zanger zelf heeft meegemaakt. My Way is in tegenstelling tot het thema van de track zomers en voelt vrolijk aan. Luister de track hieronder zelf!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws