Steve Angello laat nieuwe single horen

Ivo Mollemans | 19 september 2016
music

Als je zeker wil zijn dat je een goede dj achter de draaitafels hebt staan bij je radioshow dan moet je Steve Angello langs laten komen. De dj is een geboren musicus en heeft al veel hits op zijn naam staan. Eigenlijk alles wat hij aanraakt veranderd in goud en daarom krijgt hij alle aandacht in zijn radioshow op BBC Radio 1. Het talent van Angello is ook te merken aan zijn nieuwe single genaamd ‘Glory’.

LEES OOK: Swedish House Mafia reünie hype laait opnieuw op

Steve Angello's single

Steve Angello liet de single voor het eerst horen op BBC Radio 1 waar hij een residentie heeft waarin hij wekelijks de muziek verzorgt. Steve gebruikte 'Glory' als outro voor zijn laatste mix. Het nummer heeft fans en luisteraars enthousiast achter gelaten. Het is een progressive house nummer met harde acid house synths en verfrissende melodieën. Het nummer verrast pas echt als je in het midden aan komt. Het tempo verlaagt en komt bijna stil te liggen. Op de achtergrond komt er een koor bij waardoor het een mysterieuze tint toevoegt, waarna het nummer weer versnelt en zich uit in nogmaals een harde drop.

Gelukkig was er iemand zo slim geweest om het nummer uit de show te knippen en te uploaden op SoundCloud waardoor je het nummer op zichzelf al kan luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws