Hardwell remixt klassieker ‘Show Me Love’

Ivo Mollemans | 19 september 2016
music

Het nummer ‘Show Me Love’ van Laidback Luke en Steve Angello is al in 2009 uitgekomen. Het nummer blijven we echter overal horen en het is een van de grootste klassiekers uit de dance scene. Zo’n beetje iedereen kent het nummer, dat origineel van Robin S. is, en er zijn al een hoop remixes en remakes van gemaakt. Zo scoorde Sam Feldt er een gigantische hit mee, maar toch vond EDX dat ook die versie beter kon.

Hardwell 2016 remake

Nu is het de beurt aan Hardwell om het nummer onder handen te nemen. Hardwell laat zijn versie horen in zijn wekelijkse podcast Hardwell On Air in aflevering 285. De remake is een verassende mix van de originele vocalen en melodie zoals we die van vroeger kennen en huidige electro house.

LEES OOK: Remixes voor Major Lazer 'Cold Water'

Eigenlijk verandert de remake niet zo heel veel aan het nummer. Hardwell maakt gebruik van moderne technieken zodat de track over het algemeen harder word. Zo is er gebruik gemaakt van een andere structuur met twee drops en een melodieuze break. Daarnaast is de build-up intenser in Hardwells versie. Alle onderdelen hebben een geüpdatete synth en de kick is harder. De remake zal er in elk geval voor zorgen dat we het nummer nog vaker terug zullen horen in sets en dat het ook nu nog perfect mee kan in de huidige scene.

De remake is te horen in onderstaande aflevering van Hardwell On air en begint bij 31:20.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws