Marshmello dropt drie nieuwe tracks op Ultra Singapore

Ivo Mollemans | 20 september 2016
music

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse editie van Ultra Music Festival - Singapore weer plaats. Het festival brengt een aantal van de bekendste dj’s ter wereld naar Azië en speelt hiermee een grote rol voor Azië en dance-muziek. Als locatie kiest de organisatie voor Singapore’s Bayfront Avenue.

Ultra Singapore geeft ruimte

Naast de veteranen in het vak geeft Ultra ook ruimte aan opkomende Aziatische DJ’s. Zo mochten Ksuke en Raiden de mainstage van het festival openen op zaterdag en zondag. Ook Marshmello mocht een uur lang zijn ding doen op de mainstage van het festival. De gemaskerde artiest is bekend geworden met zijn future bass en gooit hiermee hoge ogen bij zowel zijn fans als bij andere artiesten. Zijn single ‘Alone’ doet het erg goed en er blijft maar nieuw werk aankomen. Zo heeft hij het nummer ‘Oops’ van Martin Garrix geremixt en hij draaide de remix dan ook tijdens zijn set in Singapore.

LEES OOK: Fake Marshmello aanwezig in club Zouk Singapore

Marshmello’s nieuwe ID’s

In zijn hele set zitten nog drie andere ID’s verwerkt. Het gaat hier om nummers die we nog nooit eerder gehoord hebben in zijn sets. Volgens Tracklist1001 is één van die nummers een productie van Marshmello zelf en zijn de andere twee door nog onbekende producers gemaakt. Wanneer we de namen achter de producties of van de producties zelf krijgen zullen we nog moeten afwachten.

De set van Marshmello op Ultra is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws