Platina voor Lucas & Steve en Sam Feldt

Ivo Mollemans | 21 september 2016
music

Vlak voor de zomer kwam er een nieuwe samenwerking uit tussen Sam FeldtLucas & Steve en Wulf. Gedurende de zomer groeide dit nummer uit tot een van de grootste hits in Nederland. Het nummer kreeg massieve support van onder andere David Guetta, Tiësto en Oliver Heldens in zowel hun radioshows als in hun livesets.

Ideale formule voor een zomerhit

Dat het nummer is uitgegroeid tot zomerhit is eigenlijk niet verrasend. De intro van een akoestische gitaar, ondersteund door de vocalen van Wulf zorgen ervoor dat je meteen word meegesleept in de atmosfeer van het nummer. De korte build-up zorgt voor een brug tussen deze intro en de future house drop met catchy melodie. De standaard house beat is genoeg om het nummer net dat extra zetje te geven tot succes.

LEES OOK: De populairste nummers op Spotify deze zomer

Platina voor Summer On You

Het nummer heeft nu dus de platina status gekregen. Op spotify is het nummer meer dan 19.5 miljoen keer geluisterd en de officiële video is op Youtube 4.7 miljoen keer bekeken. Ook op Soundcloud gaat het nummer lekker met zo’n 2.7 miljoen streams. Het nummer is in Nederland meer dan 3000 keer gekocht, gedownload en bijna 6 miljoen keer gestreamd.

De artiesten waren uitgenodigd bij het hoofdkantoor van Spotify in Nederland. Van tevoren wisten ze echter niet dat ze deze verrassing stond te wachten. Bij binnenkomst werden ze verrast door RTL Boulevard en zij hebben vastgelegd hoe Lucas & Steve, Sam Feldt en Wulf de award in ontvangst namen.

Mocht je niet meer weten over welk nummer het hier gaat, dan kun je de officiële video hieronder nog eens bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws