La Fuente brengt ‘4000’ uit

Rick Francissen | 27 september 2016
music

La Fuente

La Fuente levert al jaren dikke platen uit bij labels als Spinnin’, Wall, Doorn en nu op Hexagon. Daarbij heeft hij zijn eigen radioshow Full Colour en treed hij overal ter wereld op. Met zijn nieuwe track ‘4000’ laat hij weer blijken waarom hij al zover is gekomen.

La Fuente mixt oud met nieuw

Future bass wordt door La Fuente gemixt met electro house. De opbouw die de track kent is eerst wat experimenteel door de vervormde stemmen die klinken voordat de klassieke electro melodie de track overneemt. Ook de opbouw naar de drop is herkenbaar, maar dan laat hij met een future bass drop iets horen wat je niet zou verwachten bij het luisteren van het nummer. La Fuente heeft er wel voor gezorgd dat 4000 lekker weg luistert en dat de switch van electro house naar future bass vloeiend verloopt.

LEES OOK: Don Diablo stelt het beste van Hexagon samen

Labelbaas Don Diablo van Hexagon, het label waar 4000 op is uitgebracht, is dan ook trots dat hij het nummer op zijn label uit mag brengen. Hij heeft dan ook het volgende te zeggen over 4000 van La Fuente:

'When I first tested out 4000 in my sets reactions were huge. To me it's the perfect combination between future house and oldchool electro. Something fresh and futuristic combined with a familiar sound that takes you back to the heydays of labels like Boys Noize. Excited to finally share this absolute banger by dance floor veteran La Fuente with the world!'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws