Martin Garrix voert ‘In The Name Of Love’ akoestisch uit

Ivo Mollemans | 30 september 2016
music

De hit ‘In The Name Of Love’ van Martin Garrix en Bebe Rexha wordt momenteel wereldwijd enorm veel gedraaid op zowel de radio als festivals. Het nummer is snel gestegen in de hitlijsten en is het meest beluisterde nummer op de Spotify account van Garrix. Er zijn uiteraard al een hoop remixes uitgekomen, zowel officiële als onofficiële, maar toch vonden Martin en Bebe het tijd voor nog een andere versie.

Akoestische actie op BBC Radio 1

Het is echter geen dance remix, maar een akoestische uitvoering van het nummer geworden. Het nummer werd uitgevoerd tijdens de zogeheten ‘BBC Radio 1’s Live Lounge’ maand. Tijdens deze maand zijn er een hoop artiesten die speciaal voor BBC Radio 1 akoestische versies van hun nummers maken om ze vervolgens live uit te voeren. Dit was dus ook het geval bij Martin Garrix en Bebe Rexha. Zij hebben hun samenwerking dan ook omgetoverd tot een nummer waarbij de vocalen en een akoestische gitaar centraal staan, ondersteund door een piano en achtergrondzangeres.

LEES OOK: Zelfs Martin Garrix maakt wel eens een foutje

Het verborgen talent van Martin Garrix

Normaal gesproken zien we Martin Garrix achter de draaitafels terwijl hij electro house platen weggeeft aan het publiek. Deze keer stond hij echter met een akoestische gitaar in zijn handen. Het is niet iets van de laatste tijd dat hij bezig is met het spelen van gitaar. Voor hij dj werd was hij namelijk al bezig met het bespelen van het instrument, zo heeft hij gezegd in een interview. Dit speelde een grote rol voor de overstap naar het produceren van dance muziek.

“I started on the guitar writing my own songs and then I saw a computer programme and put my guitar melodies in there and that’s how I started producing music”

Het optreden van Martin Garrix en Bebe Rexha is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws