Armin van Buuren brengt unieke A State Of Trance-compilatie uit

Thomas Keulemans | 30 september 2016
music

Trance-fans opgelet! Armin van Buuren heeft zojuist een gloednieuwe en zeer unieke A State Of Trance-compilatie uitgebracht. ’A State Of Trance – 15 Years’ is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buuren's A State Of Trance-radioshow en zit boordevol trance classics. Naast échte classics staan er ook recentere grote trance hits op de compilatie. Nog niet eerder bracht van Buuren een dergelijk grote en diverse mix aan trance tracks van eind jaren 90 tot nu uit.

Beluister ‘A State Of Trance – 15 Years’

‘A State Of Trance – 15 Years’ bevat in totaal maar liefst 45 tracks, waaronder welbekende classics als Dash Berlin – ‘Till The Sky Falls Down’, Tiësto – ‘Lethal Industry’, Gouryella - 'Anahera', Motorcycle – 'As The Rush Comes' en Gareth Emery feat. Christina Novelli – ‘Concrete Angel’. Op de compilatie staan de beste tracks van elk jaar, gebaseerd op de uitslagen van de jaarlijkse Tune of the Year-verkiezing, samengesteld door fans.

Beluister de previews van alle tracks alvast hier!

'Who's in A State Of Trance?'

A State Of Trance is één van de meest populaire radioshows ter wereld. Wat begon als een kleine radioshow in Nederland bereikt nu iedere week meer dan 37 miljoen luisteraars, verdeeld over meer dan 120 radiostations in meer dan tachtig verschillende landen. A State Of Trance is daarnaast negenvoudig winnaar van de ‘Best Mix Radio Show’-award tijdens de International Dance Music Awards (IDMA) in Miami en bereikt ook nog ieder jaar een miljoenenpubliek met een veelvoud aan compilaties en A State Of Trance als grootste Trance-event ter wereld.

LEES OOK: Eerste namen line-up A State Of Trance #800 bekend gemaakt

De volgende editie van A State Of Trance staat gepland voor 18 februari 2017 in de Jaarsbeurs te Utrecht en het eerste deel van de line-up is gisteravond bekendgemaakt. Naast Armin van Buuren, die het publiek zal verwennen met een exclusieve vinylset, maken ook Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo definitief deel uit van de line-up. Tickets voor A State Of Trance Utrecht 2017 zijn hier verkrijgbaar.

Beeld via Armada Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws