De nieuwe single van The Chainsmokers is uit

Ivo Mollemans | 1 oktober 2016
music

The Chainsmokers kwamen een aantal jaar geleden snel in de spotlight te staan door hun track ‘#Selfie’. Het nummer kreeg wereldwijd aandacht en sindsdien is er nog geen enkel moment geweest dat er werd afgehaakt van het succes. Hun laatste paar nummers hebben allemaal goed gescoord en met name ‘Closer’ is een gigantische hit geworden.

The Chainsmokers maken vervolg op Closer

Het vervolg op dat laatste nummer moest er dan ook eentje worden met net zoveel potentie als Closer. Dat vervolg is nu eindelijk uit en heeft de naam ‘All We Know’ gekregen. Een paar dagen geleden kregen we al enkele onofficiële previews te horen, maar gelukkig is nu de volledige versie ook uitgekomen. Dat dit nummer het vervolg op Closer is geworden is duidelijk te horen. De gitaar in de intro is dezelfde als die uit de intro van Closer en ook de manier waarop het nummer is opgebouwd is hetzelfde.

LEES OOK: David Guetta, Cedric Gervais en Chris Willis laten classic herleven

Wederom is Drew Taggart van The Chainsmokers zelf te horen in de track, bijgestaan door vocalist Phoebe Ryans. Het is zeker een combinatie van stemmen die dan ook goed is uitgekozen. Enige minpuntje is wel dat de manier waarop de tekst is geschreven erg veel weg heeft van Closer. Het ritme is bijna identiek en dus niet erg vernieuwend, wat jammer is want het is zeker bewezen dat The Chainsmokers talent hebben voor het maken van hits. Vervolgens is ook de drop weer future bass, maar deze keer is hij wat chiller dan de vorige keer. Het nummer lijkt hierdoor minder bestemd voor clubs en festivals en juist meer voor de radio. De single is hieronder te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws