Deadmau5 laat weer nieuw nummer horen

Ivo Mollemans | 1 oktober 2016
music

De laatste tijd krijgen we bijna elke week wel nieuw materiaal van Joel Zimmerman, beter bekend als deadmau5, te horen. De Canadees werkt hard aan zijn nieuwe album en dat is dan ook goed te merken in zijn sets. Hierin laat hij namelijk regelmatig nieuwe dingen horen die we hoogstwaarschijnlijk ook zullen terug horen op zijn album.

LEES OOK: Deadmau5’s ‘Strobe’ remix EP is eindelijk uit

Deadmau5 houdt fans in spanning

Het teasen van nieuw materiaal blijft bij Deadmau5 gelukkig niet alleen maar bij shows. Hij streamt namelijk ook regelmatig sessies waarin hij aan het werk is via Twitch. Tijdens een stream op 25 september liet hij dan ook weer wat nieuws horen. Het zou hierbij gaan om de track ‘Analogical’. Fans hebben het nummer al eerder kunnen horen, maar keer op keer waren er dingen veranderd. Deze keer is men er echter bijna zeker van dat het gaat om de uiteindelijke versie van het nummer. Een persoon was dan ook zo slim om het nummer op te nemen en te uploaden op SoundCloud. Wat opvalt is dat het nummer 8 minuten lang is en dus een goede indicatie is voor wat je staat te wachten: een goede dosis deadmau5 zoals we hem van vroeger kennen. Harde progressive house met diepe melodieën en bassen.

Structuur zoals we gewend zijn

De eerste vijf minuten van het nummer zijn dan ook een soort intro. Hierin zijn verschillende geluiden te horen die uiteindelijk transformeren tot een simpele, maar ó zo intelligente climax. Ook tijdens het laatste deel van het nummer blijven nieuwe elementen je om de oren vliegen waardoor het een genot is om naar te luisteren. Laten we dan ook met zijn allen hopen dat we dit nummer heel gauw online zien verschijnen op een van deadmau5 zijn officiële kanalen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws