Kijken: Martin Garrix covert 'Heathens' uit Suicide Squad

Thomas Keulemans | 3 oktober 2016
music

Dat Martin Garrix niet alleen maar een geweldig dj en producer is ontdekten we eerder deze zomer al. Onlangs verraste hij met zijn debuutoptreden op de Amerikaanse televisie met een speciale uitvoering van 'In The Name Of Love', zijn hit met Bebe Rexha, door de track op de gitaar te spelen. Dit optreden was tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon. 

Martin Garrix en zijn gitaar

Garrix liet in vele interviews al blijken zijn liefde voor de gitaar nooit verloochend te hebben. Hij speelt het instrument al van kleins af aan en ook op de Herman Brood Academy sprong hij er uit vanwege zijn talent hiervoor. Toch koos hij voor een carrière als dj, maar steeds vaker zien we Martin Garrix' veelzijdigheid als artiest, vooral tijdens radio- en tv-optredens. Op BBC Radio speelde hij samen met Bebe Rexha opnieuw de gitaarversie van 'In The Name Of Love' tijdens de Live Lounge maand op het Britse radiostation.

LEES OOK: Martin Garrix voert ‘In The Name Of Love’ akoestisch uit

Cover van Twente One Pilots

Voor een klein en intiem publiek in de BBC studio liet Garrix zien wat hij op de electrische gitaar allemaal kan. Hij speelde namelijk ook nog een tweede nummer: de huidige hit 'Heathens' van Twenty One Pilots uit de superhero film Suicide Squad. De track staat in Nederland ook in de charts, maar doet het vooral in Amerika ook erg goed. Bekijk hieronder de prachtige akoestische versie die Martin Garrix speelde van 'Heathens', want ook de vocals van Bebe Rexha geven de track een extra dimensie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws