Alesso remixt Jolin Tsai

Ivo Mollemans | 5 oktober 2016
music

De Zweedse Alesso heeft eerder dit jaar het nummer ‘I Wanna Know’ uitgebracht en hier is recent een nieuwe versie van gekomen. De dj en producer had besloten om het nummer in een nieuwe jasje te steken en dus maakt hij een remix van de eerste versie. Inmiddels staan beide versies al een tijdje online.

LEES OOK: Alesso maakt remake van eigen track

Jolin Tsai – Play (Alesso remix)

De eerste versie maakt gebruik van de mannelijke vocalen van Nico & Vinz en de tweede versie heeft herschreven vocalen die gezongen zijn door de Taiwanese zangers Jolin Tsai. Hierdoor krijgt het nummer een nieuwe dimensie die fans erg bevalt. Ook Alesso schijnt niet genoeg te kunnen krijgen van de stem van Jolin want hij heeft nu een nummer van haar geremixt. Het gaat om de track ‘Play’. Het origineel is deels gezongen in het Taiwanees en deels in het Engels waardoor deze remix meteen een stuk interessanter wordt. De remix is uitgekomen op een combinatie van trap en electro house waardoor de track meedoet met de huidige trend. Dus als je toevallig nog opzoek bent naar een nieuwe, lekkere track, zoek dan niet verder en luister eerst naar de remix van Alesso.

Tijdens zijn set op het Aziatische Storm Festival bracht Alesso de zangeres dan ook het podium op om zowel zijn remix van Play als de remix van I Wanna Know live uit te voeren. Hoe dat uitpakte kan je hieronder zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws