Nog even wachten op samenwerking tussen The Chainsmokers en One Republic

Ivo Mollemans | 5 oktober 2016
music

The Chainsmokers scoren hit na hit en zijn momenteel niet te stoppen. Bijna elke dag is er wel nieuws omtrent de heren. De ene keer is het een interview en de andere keer omdat er nieuwe muziek aankomt.

Singles

Hun meest recente single is de track ‘All We Know’. Dit nummer is op vrijdag 30 september uitgekomen via Columbia Records. Ook deze track heeft het in zich om de hitlijsten te halen. Hij lijkt dan ook erg op hun eerdere nummer ‘Closer’ die het excellent deed. Of er nog een nummer uit zal komen dit jaar valt te betwijfelen aangezien het jaar bijna ten einde loopt en ze hun discografie niet heel snel willen vol stoppen met tracks die misschien wel kwalitatief minder zouden zijn.

LEES OOK: Checken: Desiigner en The Chainsmokers live

The Chainsmokers x One Republic

Er gingen echter geruchten rond dat The Chainsmokers met Ryan Tedder van One Republic in de studio zouden zitten voor een nieuwe track. Er is zelfs een heel nummer uitgekomen, maar dat bleek nep te zijn. Dat was ook wel te verwachten aangezien de kwaliteit een heel stuk lager ligt dan we gewend zijn van de artiesten. De track was echter wel genoeg gedeeld door fans om de interesse van Ryan te wekken. Hij plaatste daarom de volgende tweet online:

Uiteraard moeten ook The Chainsmokers daar even op reageren:

We zullen dus nog moeten wachten totdat er wel officieel materiaal van deze samenwerking te horen is. Wat The Chainsmokers in de tussentijd aan het doen zijn op muzikaal gebied is dan ook onbekend. Wellicht zijn ze bezig met alleen maar singles of misschien wel een EP.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws