Jauz en San Holo zorgen voor zieke track

Ivo Mollemans | 9 oktober 2016
music

Bass house legend Jauz heeft samen met trap en future bass producer San Holo in de studio gezeten om te werken aan een nieuwe track. Fans wachten al lang totdat deze samenwerking eindelijk realiteit ging worden en het geduld word dan ook rijkelijk beloond. De track zal binnenkort een keer uitkomen via het label Monstercat.

Jauz

Jauz staat bekend om zijn bass house welke de laatste tijd veelal gecombineerd wordt met future bass en dubstep. Met nummers als ‘Feel The Volume’ en ‘Deeper Love’ heeft hij de aandacht van een hoop andere artiesten weten te vergaren zoals Diplo, Skrillex en Borgore, maar ook personen die niet in de dance muziek zitten weten Jauz te vinden. Onder andere Ed Sheeran, Asap Mob en Childish Gambino hebben laten merken dat ze hetgeen wat Jauz doet best vet vinden.

LEES OOK: Kaskade en Deadmau5 releasen na 8 jaar weer collab

San Holo

San Holo daarentegen is juist bekend geworden met zijn future bass platen. Zijn album ‘Cosmos’ zorgde voor de grote doorbraak en sindsdien heeft hij samenwerkingen met Yellow Claw en What So Not weten te realiseren. Ook heeft hij zijn eigen label ‘Bitbird’ weten op te richten. Zijn nieuwste project is er dus eentje met Jauz.

Teaser

San Holo plaatste onderstaande teaser op Facebook met de caption ‘Soon on Monstercat’. Inmiddels heeft hij ook de naam vrijgegeven. Het gaat hier om de track 'OK!', zo gaf hij aan in een andere post die kort daarop online kwam. Daarin liet hij ook weten dat de precieze release datum van het nummer 10 oktober is. Uit de teasers is te halen dat de track in de break word ondersteund door pop vocalen om vervolgens compleet om te slaat in een dubstep-achtige drop. Beide elementen zullen er zeker voor gaan zorgen dat de track goed ontvangen gaat worden door het publiek, zoals ook te zien is in de teaser.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws