Check die track: Dimitri Vegas & Like Mike - 'Leaves'

Roy van de Zand | 10 oktober 2016
music

Dimitri Vegas & Like Mike, iedereen kent ze want er is al veel over hen gezegd en geschreven. Het duo maakt carrière met hun energieke optredens en het consequent uitbrengen van nieuwe spetterende house platen. Sinds de start in 2007 weten de Belgische broers wat het is om de wereld en de steeds veranderende omgeving te veroveren met hun electronic dance music. Als één van de kanshebbers op die felbegeerde nummer 1 spot in de DJ Mag top 100, is het duo misschien wel één van de meest bekende duo’s die de wereld van de EDM tot op heden kent. Het lijkt erop dat de twee broers het juiste pad in hun muzikale carrière hebben gevonden, want het einde van Dimitri Vegas & Like Mike is nog lang niet in zicht!

BEKIJK OOK: Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland

Dimitri Vegas & Like Mike droppen 'Leaves'

Met top hits zoals 'Melody' en hun nummer 1 release 'Hum' komt het duo nu met een gloednieuwe track genaamd 'Leaves'. Zoals te horen, bewijst het duo geen moment te twijfelen aan het uitbreiden van hun muzikale pad. 'Leaves', dat net iets langer duurt dan twee en een halve minuut, geeft je als luisteraar een heerlijke big room feeling met ondersteuning van een enorme bass. Deze beats zullen ieder festival ongetwijfeld op hun kop zetten en laten echt de onbegrensde mogelijkheden zien van Dimitri Vegas & Like Mike. Tevens ga je niet raar opkijken als andere dj’s 'Leaves' zullen toevoegen aan hun sets, want het is zeker weten een heerlijke track voor iedere gelegenheid.

Wees er snel bij, want de track is maar voor een bepaalde tijd gratis te downloaden. Beluister 'Leaves' alvast hieronder. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws