Song name? oftewel Mr. Sandstorm Darude uitgejoeld op Twitchcon

Roy van de Zand | 10 oktober 2016
music

Welke gamer kent Twitch tegenwoordig niet? Het groeiende platform door gamers voor gamers had afgelopen weekend haar eigen beurs, Twitchcon. Vele bekende streamers en supersterren waren hierbij uitgenodigd, waaronder Darude. Iedere bekende met Twitch kent het fenomeen wel als het nummer 'Sandstorm' in een stream wordt gedraaid, juist, de hele chat explodeert met honderden “dududu’s” en vragen met welk nummer er gedraaid wordt.

Darude stelt fans flink teleur

Toen Darude werd uitgenodigd om bij Twitchcon te draaien als DJ, zaten vele van zijn fans in spanning te wachten tot hij het nummer Sandstorm zou gaan draaien. Het welbekende nummer van menig Twitch fanaat.

De set had zoals verwacht een flinke menigte aan publiek, maar de sfeer werd steeds minder toen duidelijk werd dat Darude maar niet zijn nummer Sandstorm speelde. Volgens Mike Diva werden fans boos en waren ze flink teleurgesteld dat ze Darude begonnen uit te joelen.  

Een kleine troost voor de fans die hem de volgende dag zagen, want toen besloot Darude toch maar om het nummer Sandstorm te draaien.

Lt Zonda @PlayExpo on Twitter

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws