Afrojack brengt nieuwe single met Ty Dolla $ign

Ivo Mollemans | 10 oktober 2016
music

Nick van der Wall, vele malen beter bekend als Afrojack, deinst niet terug voor een samenwerking met andere grote artiesten. Voorheen heeft hij al samen met collega dj’s Martin Garrix en Steve Aoki in de studio gezeten, maar ook vocalisten weet hij zorgvuldig uit te kiezen. Een klein greep van vocalisten die tot nu toe op zijn tracks te horen zijn geweest bedragen Mike Taylor, Eva Simons, Wrabel en het talent Fais.

Afrojack ft. Ty Dolla $ign

Zijn nieuwste samenwerking is er een met de Amerikaanse rapper Ty Dolla $ign, bekend van nummers als ‘Sucker For Pain’ en ‘Or Nah’. Voor het volgende onderdeel van zijn discografie is hij samen met Afrojack in de weer geweest. De track is getiteld 'Gone'. Het resultaat: een nummer met een hip-hop gevoel dat gecombineerd is met een future bass drop. De eerste minuut van het nummer dient als intro waarin de tekst van Dolla $ign tot zijn recht komt. Rond 1:50 slaat het nummer over in een dance track. Hierdoor ontstaat er een perfecte combinatie van zowel Afrojack al Ty Dolla $ign. De track is hieronder te beluisteren.

‘I’ve been keeping up with Ty for a while and have wanted to work with him since his last record dropped. I love pushing boundaries and Ty brings a unique style to the game. It was time for something new— collaborating with him did just that.’

LEES OOK: Wij kunnen niet wachten op deze 5 samenwerkingen

Nieuw geluid

Afrojack keer met zijn laatste aantal nummers terug naar waarom hij eigenlijk muziek is gaan maken. Zijn album ‘Forget The World’ deed het heel goed in de hitlijsten, maar miste het experimentele gedeelte. Dit is Afrojack aan het terug brengen met onder andere zijn remix die hij heeft gedaan voor Major Lazer, wat uitdraaide op future bass, en met zijn alter ego NLW.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws