Check die track: Row Rocka – 'Serpent'

Ivo Mollemans | 10 oktober 2016
music

De nummers die uitkomen op het label van Hardwell zitten allemaal boordevol energie. Het label genaamd Revealed Recordings focust op electro en progressive house en geeft ook nieuw talent de kans om hun tracks richting het grote publiek te brengen. Ook Row Rocka begon ooit als nieuw talent. Inmiddels heeft hij zichzelf tussen de grote namen weten te plaatsen en tot op de dag van vandaag is zijn fanbase aan het groeien.

Row Rocka

Het eerste nummer dat Row Rocka uitbracht op Revealed was de track ‘Gate 9’. Dit nummer maakte onderdeel uit van de tweede Revealed Talent EP waarop, zoals de titel al zegt, alleen maar nieuw talent te horen was. Dat is inmiddels 3 jaar geleden en Row Rocka is nog steeds aangesloten bij het label. Zijn nieuwste nummer ‘Serpent’ wordt dan ook uitgebracht op het label.

LEES OOK: Blasterjaxx toont nieuwe track aan de wereld

Serpent is een track die gemaakt is voor de grote stages van festivals. Tussen de basslijnen en drums door is er een hardstyle kick te horen wat zorgt voor een extra dimensie in het nummer. Na een gebruikelijke intro van zo'n dertig seconden leidt de track meteen door naar een build-up om vervolgens te verrassen met een verfrissende en rauwe electro house drop. De daaropvolgende break voldoet vervolgens aan alle verwachtingen: catchy en voorzien van een lekkere melodie. Uiteraard laat Row Rocka de track nog eenmaal droppen om daarna richting de outro te gaan. Je moet dan ook vooral niet raar opkijken als je dit nummer in de sets van Hardwell of eigenlijk elke andere electro house dj terug hoort.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws