Dillon Francis en Alesso komen met releasedatum

Ivo Mollemans | 12 oktober 2016
music

De collab van Dillon Francis en Alesso zwerft al een tijdje door de wereld van EDM. Vorig jaar draaide Dillon de potentiële versie al tijdens zijn IDGAFOS Weekend. Tijdens dit weekend draaide hij ook al andere nummers die inmiddels wel het daglicht hebben gezien zoals zijn samenwerking met NGHTMRE getiteld ‘I Need You’.

Alesso x Dillon Francis

Tot de grote verassing van veel bezoekers liet hij ook een track horen die hij naar eigen zeggen met Alesso had gemaakt. De track had toentertijd nog erg veel weg van de moombahton waardoor Dillon bekend is geworden en het geluid van Alesso werd daardoor een beetje achterwege gelaten. Ook al was de reactie van het publiek positief, Alesso en Dillon besloten om het nummer opnieuw te maken. Deze nieuwe versie is inmiddels ook al klaar en werd al gedraaid op Tomorrowland en Ultra Music Festival. Hierin is de moombahton kant van Dillon veel minder aanwezig en neemt juist het geluid van tracks als ‘Anywhere’, zijn nieuwste single, en ‘Coming Over’, een collab met Kygo welke onderdeel uitmaakte van zijn ‘This Mixtape Is Fire’ EP.

LEES OOK: Veel bijzondere felicitaties voor jarige Dillon Francis

Door deze verandering kan ook Alesso zijn sound veel beter kwijt in het nummer. Omdat het nummer nu eindelijk af is kan er ook een releasedatum worden vrijgegeven. Daarom tweette Alesso op 7 oktober dat de track 21 oktober uit zal komen. Het nummer heet ‘Take My Breath Away’. Of de originele versie ook nog ooit het daglicht gaat zien zullen we met de tijd te weten komen. Het zou in elk geval zonde zijn als er niks mee gedaan word, want de plaat is super hard.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws