Dirty South brengt radioshow terug

Ivo Mollemans | 12 oktober 2016
music

Dirty South klinkt veel mensen bekend in de oren. Het is de artiestennaam van Servisch-Australische dj en producer Dragan Roganovic. Hij heeft in zijn carrière als muzikant verschrikkelijk veel muziek weten uit te brengen voor en met artiesten als David Guetta, Axwell en Sebastion Ingrosso. Daarnaast is de lijst artiesten voor wie hij remixen heeft gemaakt ook niet min: onder andere U2, Nero en Miike Snow hebben hun materiaal aangepakt zien worden door Dirty South. Natuurlijk zijn er ook een hoop singles en albums verschenen van de artiest. Een aantal goed scorende nummers zijn ‘City Of Dreams’ en ‘Walking Alone’. Wat recentere nummers zijn ‘All Of Us’ en ‘Tunnel Vision’.

LEES OOK: Armin van Buuren en KSHMR presenteren Night Owl

Nieuwe radioshow van Dirty South

Hij heeft wereldwijd grote successen gescoord en een hoop fans weten te vergaren. Tot 2012 heeft hij dan ook zijn eigen radioshow gehad in samenwerking met Phazing Records. Tot de grote teleurstelling van veel fans werd die helaas beëindigd. De afgelopen vier jaar hebben fans het dus zonder radioshow moeten doen, maar Dirty South lijkt het zelf ook tijd te vinden om er opnieuw mee te beginnen want een aantal dagen geleden plaatste hij onderstaande foto online op Instagram.

 

The dawn of #DriftRadio // OCTOBER 14

Een video die is geplaatst door Dirty South (@dirtysouth) op

Zoals je kan zien is dit het logo van Dirty South wat hij gebruikt voor zijn Drift tour. Ook is de titel van de radioshow te zien: Drift Radio. Het is dus zeker dat er een nieuwe show aan komt. Deze zal op vrijdag 14 oktober zijn eerste aflevering online zien verschijnen. Fans kunnen hun teleurstelling van 4 jaar geleden dus weer aan de kant zetten om opnieuw elke week nieuwe muziek van Dirty South te kunnen horen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws