Techno remix voor 'This Is What It Feels Like'

Ivo Mollemans | 12 oktober 2016
music

De megahit ‘This Is What It Feels Like’ van Armin van Buuren is de afgelopen twee jaar heel vaak voorbij gekomen op de radio. Het nummer met de bekende vocalen van Trevor Guthrie belande overal in de hitlijsten. In Nederland alleen al werd het nummer 150.000 keer verkocht wat Armin maar liefst 7 keer platina opleverde. Het nummer deed het zelfs zo goed dat het Armin een Grammy Award nominatie opleverde. Helaas voor hem werd deze toen uitgereikt aan zijn collega Zedd. De single was onderdeel van het album Intense.

Gigantisch succes voor Armin

Uiteraard word zo’n grote hit meteen geremixt door heel veel artiesten. Onder ander W&W, David Guetta en een hoop onofficiële remixen vergrootten het succes van de track door hun eigen versies. De bekende remixen vallen voornamelijk onder de categorie electro house. Daarom besloot techno dj Matt Lange dat het nummer ook als techno track veel zou kunnen bereiken ook al komt hij daar 3 jaar later pas mee aanzetten. Toch vond Armin de track goed genoeg om officieel uit te brengen op zijn eigen label Armada Music. Het is dan ook niet niks om een pop track om te kunnen zetten tot techno.

LEES OOK: Alesso remixt Jolin Tsai

This Is What It Feels Like (Matt Lange remix)

De track is veel minder op de vocalen gericht waardoor de techno groove goed voelbaar is. De minimalistische stijl waarin het nummer is gemaakt zal ervoor zorgen dat hij niet zal opvallen in sets van andere techno dj’s. Hierdoor weet Matt Lange op unieke wijze een pop track de techno wereld in te slepen. De track is onderdeel van Armin’s nieuwe Club Embrace EP waarop remixen staan van tracks die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws