TBT: Hardwell – Cobra

Rick Francissen | 13 oktober 2016
music

Hardwell

Hardwell kennen we allemaal wel. De dj heeft een aantal indrukwekkende jaren achter zich liggen. Tweemaal verkozen tot nummer 1 dj van de wereld, twee eigen wereldtournees, met Revealed een van de meest succesvolle muzieklabels in de scene en een gigantische prijzenkast gevuld met verschillende awards en gouden en platina platen. Dat alles zo snel is gegaan wordt duidelijk bij het terugkijken naar een van zijn eerste grote singles ‘Cobra’, dat ongeveer vier jaar geleden werd uitgebracht.

LEES OOK: TBT: Sebastian Ingrosso & Tommy Trash - 'Reload'

Hardwell als protegé van Tiësto

Cobra heeft de carrière van Hardwell ongetwijfeld een flinke push gegeven. Het nummer werd naast een groot succes als nummer op zich ook nog eens het anthem voor Energy 2012. Een logisch vervolg op de editie van 2011 waar Hardwell door Tiësto op het podium werd geroepen om samen hun track ‘Zero 76’ te laten horen. Het was een introductie voor het nieuwe talent dat volgens Tiësto ‘huge’ zou worden. Vier jaar later is duidelijk dat hij het bij het juiste eind had.

Cobra heeft Hardwell zelf vaak verwerkt in zijn sets. Ook toen het nummer een stuk ouder was draaide hij het nog steeds geregeld in zijn sets. Luister Cobra terug ga mee naar het begin van Hardwell zijn carrière.

Nieuwe Hardwell track

De stijl van Hardwell is helemaal vast te leggen. De enige zekerheid die je hebt is dat de dj en producer altijd wel kwaliteit levert. De nieuwe track die hij samen met Jay Sean heeft gemaakt heeft hij via social media aangekondigd en doet niet onder voor zijn andere werk. Het artwork van de track die daarbij gedeeld werd is ook erg indrukwekkend:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws