Nóg meer versies van 'Cold Water' in aantocht

Ivo Mollemans | 14 oktober 2016
music

Het trio Jillionaire, Diplo en Walshy Fire beleeft met het project Major Lazer de droom van bijna elke artiest. Alle nummers die ze uitbrengen worden meteen omgetoverd tot hits. Dit gebeurde ook met hun nummer ‘Cold Water’ wat in samenwerking is gemaakt met Justin Bieber en . De track heeft tot nu toe 3 verschillende video’s gekregen en dit is goed voor in totaal 379 miljoen views op YouTube. De track heeft al een remix EP gekregen waarin de geluiden van onder andere Boombox Cartel, Afrojack en Lost Frequencies zijn terug te horen.

Extra versies van 'Cold Water'

Diplo zelf kon zijn handen blijkbaar ook niet van het origineel afhouden want via Twitter heeft hij gezegd dat er een speciale versie klaarligt voor het Indiase Festival of Lights. Dit festival staat gepland op 30 oktober dus waarschijnlijk is de versie rond die tijd ook voor andere werelddelen te beluisteren.

LEES OOK: TBT: Hardwell – Cobra

Op de track is de stem te horen van de Indiase zanger Anirudh Ravichander. Er gaan al langere tijd geruchten rond dat de zanger betrokken zou zijn bij de productie van het origineel, maar hij heeft hiervoor nooit de rechtmatige aandacht gekregen. Daar komt nu dus ook verandering in. Hoe de tekst is veranderd is nog niet duidelijk, maar de kans is groot dat de track vertaald is naar het Indiaas.

Videoclips

Wat betreft de video’s weet Major Lazer ook niet van ophouden. Toen de track werd uitgebracht ging dit al gepaard met een lyric video. Later verscheen er een video bij waarin de live versie van het nummer te horen is en in de meest recente video ligt de focus op de choreografie van de dans en de locaties waar deze zijn opgenomen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws