Bass Chaserz gaan aan de haal met Endymion's 'Nightcrawler'

Peter Güldenpfennig | 13 oktober 2016
music

Innngh, hard draaien deze stuff. Want waar het origineel uit 2015 van Endymion's 'Nightcrawler' met meewerking van MC Nolz al supervet was, is deze remix een flinke trek naar links (of rechts, het ligt er maar aan waar je heen moet). Het origineel zocht het in een creepy sfeertje met een wat weirde hardcore/hardstyle-mix wat we persoonlijk erg kunnen waarderen, fuck hokjes tenslotte. Een gave track en nog steeds fris om te luisteren.

Bass Chaserz droppen een bom van een remix

De remix die Bass Chaserz er van gemaakt hebben zoekt het vooral in heftigheid, want tering wat is deze track hard. Marco en Jos dachten van 'Wat, volume op 11? Fuck dat, 21 is where it's at'. We zijn benieuwd naar de blik op de gezichten van Endymion, maar kunnen ons niet voorstellen dat dat een nare blik was, want dezae track is bruut. Dat ondervonden bezoekers van Defqon.1 al eerder toen Bass Chaserz deze in hun set smeet. 

De vocalen van MC Nolz worden lekker door de mangel gehaald en een distorted Kool Keith-sample (volgens mij direct van The Prodigy gesampled, maar not sure) maakt het een natuurlijke festivalmeeschreeuwer. De terugkerende build-ups zijn ook tof, dat terwijl dat vaak fucking storend is. Funny how that works. In ieder geval, een hardstyle must-have wat ons betreft!

Uit op Nightbreed! Meer info? Go here!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws