Lucas & Steve releasen nieuwe single

Thomas Keulemans | 13 oktober 2016
music

Het jaar 2016 kan niet op voor Lucas & Steve! In het voorjaar scoorden ze hun eerste hit met 'Make It Right'. Leuk natuurlijk, maar bewijs daarna maar eens dat je geen eendagsvlieg bent... Nou, dat deden de sympathieke Maastrichtenaren absoluut; samen met Sam Feldt brachten ze misschien wel dé zomerhit van dit jaar uit 'Summer On You', die zelfs in het prachtige najaar nog steeds veel op de radio voorbij komt. En 2016 is bepaald nog niet voorbij voor het duo, dat een druk ADE programma voor de boeg heeft én meteen nog maar even een nieuwe single uitbrengt.

LEES OOK: Lucas & Steve met Skyline Sessions op ADE

'Love On My Mind' van Lucas & Steve

Een gloednieuwe track dus voor de heren, die (opnieuw) uitgebracht wordt op het label van Spinnin’ Records. Het nummer omvat een prima combinatie van uplifting beats, warme akkoorden en een klassieke disco vocal (van The Freemasons ft. Amanda Wilson) en is daarmee de ultieme ‘feel good song’ om, na hun drukke zomer, het najaar mee in te gaan. Lucas & Steve stonden afgelopen zomer namelijk onder andere op Tommorowland en Creamfields Festival en ze draaiden op Ibiza met niemand minder dan Axwell & Ingrosso.

Hun nieuwste track beleefde zijn première in Don Diablo’s radioshow, wat uitzinnige reacties opleverde. Een dikke week later had de preview van 'Love On My Mind' al meer dan 1.1 miljoen plays te pakken. Check de plaat hieronder nu zelf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws