Hardwell ft. Jay Sean – Thinking About You

Ivo Mollemans | 15 oktober 2016
music

De uit Breda afkomstige Hardwell heeft inmiddels al veel hits op zijn naam mogen schrijven. Klassiekers als Spaceman en Cobra worden ook vandaag de dag nog steeds herkent en zo nu en dan gedraaid door fans en artiesten. Zijn laatste single ‘Going Crazy’ is een samenwerking met het duo Blasterjaxx en heeft al veel bezoekers van festivals enthousiast weten te krijgen. Het is al een maand geleden dat dit nummer verscheen en dus is het nu weer tijd voor een nieuwe track.

Collabs

Deze keer heeft Hardwell de handen ineen geslagen met R&B zanger Jay Sean. De twee zijn allebei bekend op het gebied van pop muziek dus wat uit deze creatieve samenwerking komt rollen is dan ook bij voorbaat al een succes. Zoals gewoonlijk gaan er al langere tijd versies rond op het internet, maar vanaf nu kan je de officiële track zelf beluisteren! Het nummer is namelijk inmiddels uitgekomen en stelt zeker niet teleur. De intro bestaat uit akkoorden, de vocalen van Jay en simpele percussie. Al snel slaat deze combinatie over in een korte build-up waarna er een drop komt die gewoon gemaakt is voor de radio.

LEES OOK: Hardwell gaat op zijn plaat terwijl hij een biertje gooit

Hardwell op ADE

De kans is dan ook gigantisch groot dat je het nummer zal horen tijdens het Amsterdam Dance Event. Volgende week zullen een groot aantal artiesten richting Amsterdam gaan om op te treden, masterclasses te geven en te netwerken. Zoals gewoonlijk is ook Hardwell hier aanwezig. Met zijn label Revealed Recordings organiseert hij een labelnight waarbij veel talenten van zijn label aanwezig zullen zijn. Daarnaast komen er ook vast en zeker een aantal onaangekondigde dj’s langs. Gezien de vorige edities van Hardwell zijn labelnights gedurende ADE is het ook waarschijnlijk dat hij een zanger als Jay Sean uit zal nodigen op het podium.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws