Vicetone remixt The Weeknd en Daft Punk

Ivo Mollemans | 16 oktober 2016
music

Het duo Vicetone weet inmiddels ook al enkele jaren de grootste festivals mee te slepen in hun muzikale creaties. Onder andere het publiek op Ultra, Tomorrowland en het Amsterdam Music Festival hebben het duo live kunnen aanschouwen. 

Vicetone gaat lekker

Natuurlijk denk je bij de naam Vicetone aan progressive house producties die voornamelijk via grote labels worden uitgebracht. Onder andere Spinnin’ Records en Monstercat kunnen zeggen dat het duo tracks via hen aan de man heeft gebracht. Hun laatste nummer heet ‘Anywhere I Go’ en deze kwam uit via Spinnin’ Records. Nu zijn ze weer terug met een track. Deze keer geen original maar een remix. Het nummer dat ze hiervoor hebben gekozen is de reeds uitgekomen track ‘Starboy’ van The Weeknd en Daft Punk. Het origineel is vrijwel overal op de radio te horen en laat zowel de stijl van The Weeknd als Daft Punk goed doorkomen. Nu heeft Vicetone besloten dat ook hun muzieksoort daar goed bij zou passen.

LEES OOK: Martin Garrix & Mesto droppen 'WIEE!'

En gelijk hebben ze. In een video op Facebook is een deel van het nummer te horen en dat klinkt zeer goed. In tegenstelling tot het origineel begint de remix niet met een beat maar met een melodieuze intro. Al snel komen de vocalen van The Weeknd daarbij en deze zijn vrijwel onaangetast gebleven. Natuurlijk moet er een drop verwerkt zitten in een nummer van Vicetone en ook dit onderdeel laat niet lang op zich wachten. De drop komt meteen na het eerste couplet en wordt begeleid door een gitaar. Het refrein van The Weeknd blijft hier gewoon overheen doorgaan wat de remix helemaal afmaakt. Eigenlijk moeten we ook niet teveel verklappen en daarom moet je het nummer zelf hieronder maar eens luisteren. Wij durven in elk geval te wedden dat je de remix op repeat gaat zetten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws