Dimitri Vegas & Like Mike remixen ‘Lean On‘

Ivo Mollemans | 16 oktober 2016
music

Momenteel staan ze nog genoteerd als de nummer 1 dj’s van de wereld, maar grote kans dat daar volgende week tijdens het Amsterdam Music Festival verandering in gaat komen. Waar Dimitri Vegas & Like Mike dan ook mogen eindigen in de lijst, ze hebben in elk geval hun best gedaan dit jaar.

Dimitri Vegas & Like Mike

Vorig jaar kregen ze veel commentaar over hun marketingstrategie op Tomorrowland en dus hebben ze het dit jaar wat subtieler aangepakt. Ze hebben een hoop nummers gratis weggegeven de laatste tijd waaronder een aantal remixen en originals. Ook het nummer ‘Lean On’ van DJ Snake en Major Lazer hebben ze omgetoverd tot bigroom track. De track heeft in de titel staan dat het een ‘Tomorrowland remix’ is, maar de heren hebben het nummer niet gedraaid op het festival. Waarschijnlijk was het dus een klein projectje wat ze voor de lol hebben gemaakt, maar ze zijn wel zo genereus om de remix gratis weg te geven.

LEES OOK: Nóg meer versies van 'Cold Water' in aantocht

Lean On

De originele track is een gigantische hit geworden en heeft de trend gezet van het afgelopen jaar voor andere nummers. Dimitri Vegas & Like Mike staan echter bekend om hun bigroom house nummers en dus hebben ze Lean On op geheel eigen wijze omgetoverd tot bigroom track. Het begin is vrijwel hetzelfde en ook tijdens de eerste drop weet je nog niet echt dat je naar een remix aan het luisteren bent. Tijdens de tweede helft van het nummer komt de stijl van Dimitri en Mike pas echt naar boven en dat zorgt voor een explosie aan energie in het nummer. Het nummer zit goed in elkaar en is dan ook zeker het checken waard. Dat kan uiteraard hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws