Zeds Dead brengt debuutalbum uit

Ivo Mollemans | 17 oktober 2016
music

Het duo Zeds Dead weet al sinds jaar en dag de dancewereld op zijn kop te zetten. Inmiddels hebben ze alle soorten muziek wel zo’n beetje uitgebracht: van dubstep tot future house, en hiermee laten ze zeker zien dat ze een sterke naam hebben weten op te bouwen in de afgelopen jaren. Ook dit duo kreeg het gevoel dat het tijd werd voor een volledig debuutalbum en die is nu dan ook eindelijk uit.

Het debuutalbum: Northern Lights

Het debuutalbum is ‘Northern Lights’ gedoopt en zit vol met alleen het beste van het beste wat betreft dancemuziek. Trap, future bass en ook enkele experimentele nummers komen voor op het album. Om het album helemaal compleet te maken heeft Zeds Dead de hulp ingeroepen van verschillende vocalisten. Onder andere Pusha T, Twin Shadow en GG Magree zijn te horen op verschillende tracks. Daarnaast hebben ook een aantal bevriende producers hun weg naar het album weten te vinden. NGHTMRE en Diplo hebben hun creativiteit gedeeld met het duo en dit resulteert in een aantal nummers waar je ‘U’ tegen zegt.

LEES OOK: Baauer laat verrassende nieuwe track horen​

Het is duidelijk dat er een hoop uren zijn besteed om dit album tot stand te brengen. Na tal van singles en remixen zal deze release vast en zeker een hoogtepunt in hun carrière aangeven. De fanbase die ze door de jaren heen hebben opgebouwd zal zeker niet teleurgesteld zijn in het werk dat hier is neergezet. Momenteel zit Zeds Dead nog een tijdje in Amerika, maar in november komen ze ook richting Europa. Mocht je ze live willen zien, dan zal je helaas wel minimaal richting Duitsland moeten rijden, want Nederland staat vooralsnog niet op de agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws