Check die track: Martin Garrix & Jay Hardway 'Spotless'

Thomas Keulemans | 17 oktober 2016
music

Afgelopen weekend verraste Martin Garrix ons met een wel hele leuke mededeling: om zijn fans te bedanken voor zijn waanzinnige jaar en alle steun die hij van ze ontvangt, brengt hij deze week elke dag een gratis nieuwe track uit! Zaterdag was de eerste track die zomaar ineens opdook een colab met Mesto, genaamd 'WIEE". Dát zijn nog eens een toffe kado's tijdens de week van het Amsterdam Dance Event, waarin Garrix zelf met twee grote feesten op het programma staat.

'Releasing these 7 tracks is my way of saying thank you for the ongoing support from my fans. I can’t say it enough.. I wouldn’t be where I am today without you guys! Hope you’ll enjoy each and every track that will be up uploaded the coming 7 days,'

zo liet Martin Garrix weten.

Martin Garrix vs Jay Hardway

Vandaag brengt Garrix een collab uit met zijn goede maatje Jay Hardway. In 2013 deden ze dat ook al een samen, met 'Wizard', die toen de opvolger was van Martijn's megahit 'Animals', maar ook werkten ze al gezamenlijk aan 'Error 404' en 'Registration Code'. De release van vandaag heet 'Spotless' en die kun je hieronder uiteraard meteen checken. Overigens spraken we Jay Hardway heel recentelijk zeer uitgebreid en dat interview kun je hier nalezen.

LEES OOK: Martin Garrix en Mesto droppen "WIEE"

Zeven bijzondere tracks van Martin Garrix

Voor de in totaal zeven tracks die Garrix deze week zal releasen, heeft hij naast de muziek ook samengewerkt met zeven unieke visuele kunstenaars, die hun eigen interpretatie van elke song geschilderd hebben op grote doeken. Elk schilderij is tevens het artwork van de track geworden; een erg gaaf idee!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws