Deadmau5 remixt Noisia’s ‘Collidor’

Ivo Mollemans | 18 oktober 2016
music

De naam ‘Noisia’ klinkt je misschien wel bekend in de oren. Als dit niet het geval is moet je eens naar de track ‘Tommy’s Theme’ luisteren. Dit legendarische drum ‘n’ bass trio afkomstig uit Nederland gaat heel de wereld over om hun fans een hevige dosis drum ‘n’ bass te bezorgen. Hun album ‘Outer Edges’ is nu zo’n 2 maanden uit en staat boordevol het beste van het beste uit de studio van Noisia.

LEES OOK: Deadmau5 maakt anthem voor Toronto Maple Leafs

Deadmau5 bezig met drum ‘n’ bass

Ook Deadmau5 heeft het album opgemerkt zoals te zien is in een van zijn streams op Twitch. Het nummer waar hij zich mee bezig hield was ‘Collidor’. Een klein stuk van 27 seconden uit de stream is terug te kijken, maar het duurde niet lang totdat fans door hadden dat hij bezig was met de track. In de stream is te horen hoe hij de verschillende elementen van het nummer aanpakt en langzaam verandert tot iets wat op een remix begint te lijken. Later bevestigde Deadmau5 zelf via Reddit dat hij bezig is met een remix van de track: Noisia heeft hem zelf gevraagd om een nieuwe interpretatie van het nummer te creëren. Wanneer de remix uitkomt is onbekend. Wie weet komt er wel een heel remix album van Outer Edges waarop ook andere artiesten hun visie loslaten op de originele tracks van het album.

Noisia op ADE

Uiteraard is het trio ook aanwezig op het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 21 oktober staan ze in de Melkweg. De show is onderdeel van de tour waar ze momenteel mee bezig zijn. Mocht je Amsterdam niet kunnen halen, niet getreurd, want in november staan ze ook nog in Groningen en in Eindhoven. De show tijdens ADE is nog niet uitverkocht, maar wees wel snel met het bestellen van je tickets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws