De nieuwe single van 3LAU is nu uit

Ivo Mollemans | 18 oktober 2016
music

3LAU wist de afgelopen jaren gigantisch in populariteit te stijgen. Hij heeft met onder andere Bright Lights, Botnek en Luciana in de studio gezeten en daarnaast heeft hij ook remixen gemaakt van The Chainsmokers, Skrillex en een hoop mashups en edits staan online op zijn Soundcloud. Reden genoeg dus om zijn nieuwe track in de spotlight te zetten.

3LAU & Said The Sky ft. Christina – 'Fire'

De track heet ‘Fire’ en doet zijn naam eer aan. Het is een future bass nummer geworden en dat hoor je vanaf de eerste seconde al aankomen. De vocalen zijn verzorgd door Christina en samen met Said The Sky heeft 3LAU het instrumentale deel gemaakt. De samenwerking tussen 3LAU en Said The Sky kwam al in 2015 tot stand, maar hier is tot nu toe niks van te horen geweest. De track is uitgekomen via het label van 3LAU zelf genaamd ‘Blume’. Het label doneert alle winsten die gemaakt worden aan Pencils of Promise. Dit is een organisatie die scholen bouwt, leraren traint en ervoor zorgt dat kinderen die het eigenlijk niet kunnen betalen toch naar school kunnen.

LEES OOK: Check die track: Martin Garrix & Jay Hardway 'Spotless'​

De vocalen die Christina levert zijn perfect voor het nummer. Langzaam maar zeker wordt er naar de drop toegewerkt die met zijn melodieuze aspecten een gigantische impact maakt op het nummer. De balans die wordt gemaakt tussen de vocalen en instrumenten is vrijwel perfect en dus zeker het checken waard. Momenteel is de track alleen nog op Spotify te beluisteren, maar vanaf 21 oktober is het nummer op alle andere platformen ook beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws