Checken: Martin Garrix’s set van zijn ADE show

Ivo Mollemans | 24 oktober 2016
music

Sinds zijn 15e is hij echt actief als dj en producer en nu, op zijn 21e, is hij door het publiek naar de nummer 1 positie van de DJ Mag top 100 gestemd. Een prestatie die maar weinig mensen hem zullen nadoen. Daarnaast heeft hij zo’n beetje alle grote festivals en clubs van de wereld van mogen zien en samen met veel andere artiesten kunnen werken.

LEES OOK: ADE 2016: De kunst van het luisteren

Martin Garrix tijdens ADE

Uiteraard was ook Martin Garrix aanwezig tijdens het Amsterdam Dance Event. Samen met collega dj’s en producers heeft hij van woensdag tot en met zondag ervoor gezorgd dat het in heel Amsterdam één groot feest was. Naast langsgaan bij de shows van anderen heeft hij ook zijn eigen show gehad. Die vond plaats in de RAI en had twee verschillende dagen: vrijdag en zaterdag. De editie op vrijdag was voor 18+ en op zaterdag werd iedereen toegelaten. Om het jongere publiek nog wat meer tegemoet te komen waren ook de tijden wat aangepast zodat het spektakel vroeger zou beginnen en niet om 5 uur ’s ochtends pas zou eindigen.

Set van drie uur voor Martin Garrix

Drie uur lang wist hij beide dagen het publiek te vermaken. In totaal heeft hij dus 6 uur achter de draaitafels gestaan bij zijn eigen show. Ook Tiësto heeft voor dezelfde tijd zijn fans verblijd met een feest in de Ziggo Dome om de 500e editie van zijn Clublife podcast te vieren. De audio van beide shows staat nu online. Tijdens de set van Garrix zijn uiteraard zijn nieuwe nummers als zijn oude te horen in een ideale verhouding. De set van Martin is hieronder te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws