Axwell /\ Ingrosso droppen 2 nieuwe tracks tijdens AMF

Ivo Mollemans | 26 oktober 2016
music

De creatieve samenwerking tussen Axwell en Ingrosso heeft zijn vruchten inmiddels wel afgeworpen. Op elk festival zijn ze op de mainstage te vinden en het aantal fans blijft maar groeien. Ook op het Amsterdam Music Festival (AMF) dat tijdens ADE werd gehouden gaven ze weer een geweldige show weg!

LEES OOK: Jack Ü en Florence and the Machine hebben een nieuwe track

De set van Axwell /\ Ingrosso

Om meteen goed te beginnen kozen de heren ervoor om te openen met een gloednieuwe plaat. Dit zorgt meteen voor veel enthousiasme vanuit het publiek en dus kan de rest van de set eigenlijk niet meer mis gaan. Sterker nog: de heren gooiden er later in de set gewoon nóg een nieuwe ID doorheen. Het schijnt om de nummers ‘How Do You Feel Right Now’ en ‘Dreamer’ te gaan. 'How Do You Feel Right Now' bouwt langzaam maar zeker op naar een catchy drop die wel iets weg heeft van tribal house. In de break worden simpele maar effectieve vocalen toegevoegd om het geheel af te maken. 'Dreamer' daarentegen is juist weer een dance plaat zoals je die verwacht bij Axwell en Ingrosso. Pop-achtige vocalen die worden gevolgd door een korte build-up om vervolgens een melodieuze drop te laten horen. Dat is de combinatie die we gewend zijn en dat is precies wat ze hebben gedaan met 'Dreamer'.

Gelukkig waren bezoekers zo slim om de momenten dat de nummers gedraaid werden op te nemen en online te zetten zodat ook mensen die niet aanwezig waren niet onthouden worden van deze nieuwe tracks. Die video’s zijn hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws