Oliver Heldens teast remix voor The Chainsmokers

Ivo Mollemans | 28 oktober 2016
music

De laatste tijd is Oliver Heldens goed op weg met het maken van nieuwe muziek. Zijn nieuwste track was uitgekomen onder zijn pseudoniem ‘HI-LO’ en is een samenwerking met Chocolate Puma. Het nummer krijgt support van veel artiesten en ook het laatste nummer dat hij uitbracht onder de naam ‘Oliver Heldens’ werd vanuit verschillende hoeken goed ontvangen. Toch kan hij niet stil blijven zitten want er ligt alweer nieuwe muziek klaar.

Oliver Heldens ft. Ida Corr – Good Life

De volgende releasedatum staat op 11 november gepland. Zijn samenwerking met Ida Corr genaamd ‘Good Life’ gaat dan het levenslicht zien. Momenteel is alleen nog de preview van het nummer te beluisteren via de Soundcloud van zijn label Heldeep Records waar ook merendeel van zijn andere tracks op uitkomen.

LEES OOK: Ons interview met Oliver Heldens tijdens ADE!

Snapchat

Het is niet ongebruikelijk dat artiesten nieuwe muziek laten horen via korte video’s op Snapchat en ook Oliver Heldens maakt graag gebruik van de app om fans te laten weten waar hij mee bezig is. Nu weten we bijvoorbeeld dat hij als HI-LO een samenwerking met Sander van Doorn klaar heeft liggen en ook een remix van ‘All We Know’ voor The Chainsmokers zal binnenkort uitkomen. De remix en Good Life zijn minder diep dan fans gewend zijn van Oliver, maar daardoor zeker niet minder. Het nummer met Sander van Doorn daarentegen sluit juist perfect aan bij de stijl die hij draait als HI-LO. Hierdoor ontstaat er steeds meer een duidelijke scheiding tussen zijn twee artiestennamen en reken maar dat de toekomst nog veel goeds gaat brengen vanuit de studio van Heldens.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws