Skrillex, RL Grime en What So Not brengen nieuwe track uit

Ivo Mollemans | 30 oktober 2016
music

Ieder jaar rond halloween uploaden veel artiesten speciale mixes in de aanloop naar evenementen waar ze te vinden zullen zijn achter de draaitafels of gewoon omdat ze het leuk vinden. Ook RL Grime heeft zijn jaarlijkse halloween mix weer online gezet en dat betekend een uur lang alleen maar de beste en nieuwste trap tracks die er momenteel te vinden zijn. Het is zijn vijfde editie van deze mix en ook hier kunnen nieuwe nummers die nog niet zijn uitgekomen niet ontbreken.

RL Grime, Skrillex & What So Not op één track

Er komt één nummer voorbij dat wel heel speciaal is. Het gaat om de track die aan het einde van de mix afgespeeld wordt. De plaat is een samenwerking tussen RL Grime, Skrillex en What So Not. Alle drie de producers zijn erg bekend in het trap genre en dit moest dan ook wel resulteren in een nummer wat je als luisteraar zal verassen. Volgens Shazam heet de track ‘Waiting’ en hij zal op 3 november uit moeten komen.

LEES OOK: Showtek verrast met nieuwe track

Het nummer werd in september al live gedraaid door What So Not. Er kwam naderhand een video online waarin te zien en horen is dat hij de track aankondigt als zijn nieuwe samenwerking met ‘RL and Skrill’. Helaas is die video inmiddels ook weer verwijderd, maar het nummer is dichtbij en nu ook te horen in RL’s mixtape dus hij is zeker het wachten waard.

De mix van RL Grime is hieronder te beluisteren. De samenwerking is te horen vanaf 1:00:00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws