Eric Prydz dropt opnieuw nieuwe tracks

Ivo Mollemans | 1 november 2016
music

Een van de meest gerespecteerde, getalenteerde en ervaren artiesten uit de dance scene is Eric Prydz. Al een aantal jaren lang weet hij vernieuwende nummers uit te brengen zonder dat hij ook maar een beetje achterloopt op de nieuwe ontwikkelingen in de scene. Hij zorgt ervoor dat zijn liveshows verbeterd blijven worden en omdat ook zijn smaak verbreed is hij actief onder meerdere pseudoniemen.

LEES OOK: Steve Angello previewt nieuwe track

Nieuwe muziek van Pryda

Eén van die pseudoniemen is Pryda. Een naam die zowel bij fans als producers welbekend is. De uitvinder van de Pryda snare die in veel oude en huidige producties te horen is. De muziek die Eric uitbrengt als Pryda heeft een eigen iconische stijl die niemand hem na kan doen. Ook zijn nieuwe tracks die hij laatste tijd steeds vaker laat horen tijdens sets zijn meteen te herkennen aan de manier waarop ze geproduceerd zijn.

Zijn andere pseudoniem is ‘Cirez D’ en hiermee richt hij zich op de techno. Een slimme zet want hij heeft al veel geweldige techno tracks uitgebracht in een korte tijd waardoor zijn fanbase nog veel groter is geworden.

Preview voor het Escape Pyro Circus festival

Het Escape Pyro Circus festival dat door Insomniac wordt georganiseerd werd getrakteerd op een kersverse track afkomstig van Eric Prydz. Het gaat om de Pryda track ‘Escape ID’. De track circuleert al een tijdje rond op het internet, maar de versie die hij op Escape liet horen is anders dan hetgeen dat we eerst te horen kregen. De progressive house stijl van Pryda blijft uiteraard aanwezig en deze specifieke productie kenmerkt zich door de akkoorden en samples van vocalen. Het is een perfecte track en we kunnen niet wachten tot hij eindelijk uitkomt. Check onderstaande video om te zien hoe het er op Escape aan toe ging toen hij de track draaide.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws