Nieuwe muziek van Major Lazer is onderweg

Ivo Mollemans | 1 november 2016
music

De dance act Major Lazer scoort hit na hit en hiermee drukken ze een duidelijke stempel op zowel de dance scene als op de radio. Alles wat ze de laatste tijd uitbrachten is terug te horen op de radio en elke track wordt door veel artiesten geremixt. Diplo mag dan ook erg blij zijn dat hij ooit begonnen is met dit project wat bestaat uit Jillionare, Walshy Fire en zichzelf.

Major Lazer komt binnenkort met nieuw materiaal

Hun laatste track was een samenwerking met zangeres Mø en hit machine Justin Bieber. Ook dit nummer wordt wereldwijd op de radio gedraaid en in de officiële remix EP zijn onder andere de werken van Afrojack en Lost Frequencies te vinden. De track heeft 3 video’s gekregen en laatst kwam ook nog een speciale versie van het nummer uit voor de Hindoestaanse feestdag Diwali. Deze versie had hij gemaakt om te draaien op het Indiase Festival Of Lights.

LEES OOK: Skrillex, RL Grime en What So Not brengen nieuwe track uit

Intussen wordt er ook hard gewerkt aan een nieuw album. Dit album is de opvolger van het succesvolle Peace is the Mission album dat in 2015 uitkwam. Er is al een tijd lang bekend dat de titel ervan Love is a Weapon wordt, maar meer dan dat was nooit vrijgegeven. In elk geval niet tot nu, want Diplo heeft op Twitter gezet dat er nieuwe dingen in januari aan zullen komen. Of het gaat om het hele album of om nog een single is nog onduidelijk. Wel weten we dat het album in elk geval de nummers ‘Cold Water’ en de wat meer recentere plaat  met Showtek getiteld ‘Believer’ in de tracklist heeft opgenomen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws