Check die track: Dimitri Vegas & Like Mike and Diplo – Hey Baby

Ivo Mollemans | 3 november 2016
music

Het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike draaide op Tomorrowland al een samenwerking waarvan toen werd vermoed dat Diplo erbij betrokken was. Deze geruchten bleken waar en nu is de track eindelijk uitgekomen.

LEES OOK: Skrillex, RL Grime en What So Not brengen nieuwe track uit

Hey Baby

Het creatieve product dat uit de studio is komen rollen heeft de titel ‘Hey Baby’ gekregen en is uitgebracht via Diplo’s eigen label Mad Decent. De track begint precies zoals je zou verwachten van deze collab. Een dancehall beat vergezelt door vrouwelijke vocalen zetten meteen de toon voor de rest van het nummer. Het nummer zou zomaar van Diplo’s Major Lazer project afkomstig kunnen zijn. De track is gemaakt met de focus op het scoren van een hit en wijkt daarmee zeer af van de bigroom stijl die veelal wordt geassocieerd met Dimitri Vegas & Like Mike. Dit maakt het nummer er gelukkig niet minder op. Check de track hieronder zelf.

Diplo en samenwerkingen

Diplo is het afgelopen jaar hard bezig geweest met nieuwe dingen. Veel muziek van Major Lazer is in de maak en een deel daarvan is al uitgekomen. In januari 2017 moet het nieuwe album uitkomen dus de focus ligt voornamelijk bij dat project. Tegelijkertijd loopt ook Jack Ü met Skrillex nog hard door. De twee hebben een tijdelijke pauze van shows genomen, maar dat betekend wel dat er meer tijd is om in de studio te werken aan nieuwe tracks met bijvoorbeeld Florence & The Machine.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws