Fedde Le Grand maakt rework van zijn grote hit

Ivo Mollemans | 3 november 2016
music

Je zou het misschien niet denken, maar het is alweer ruim 10 jaar terug dat de klassieker ‘Put Your Hands Up For Detroit’ van Fedde Le Grand de wereld van dance muziek in werd geslingerd. Het nummer was dé doorbraak voor de dj en sindsdien is hij prominent aanwezig in de scene. Het nummer werd destijds twee keer uitgebracht: de eerste keer via zijn eigen label Flamingo Records en daarna ook via Spinnin’ Records. Ook nu nog is de track regelmatig te horen op de radio en dat mag ook wel, want nog steeds weet de track goed mee te gaan in de huidige muziekwereld.

Fedde Le Grand komt met rework

Natuurlijk kan een rework niet uitblijven als het nummer waarmee je je doorbraak ervaart tien jaar oud wordt. Fedde slaat de plank dan ook zeker niet mis met zijn rework. Hij draait het nummer al een tijdje in zijn sets en vorige week kwam hij ook voorbij in zijn Darklight Sessions podcast. Wanneer het nummer wordt uitgebracht heeft hij helaas nog niet laten weten, maar laten we in elk geval hopen dat hij daar niet te lang mee wacht.

LEES OOK: W&W maken tropische bigroom track

De track maakt uiteraard gebruik van de originele vocalen die iedereen blindelings kan meezingen. Daarnaast heeft de structuur ook veel weg van het origineel. Met de minimalistische drops die toch gigantische energie weten af te geven, zorgt het nummer ervoor dat dit zowel de huidige stijl als de oude stijl van Fedde goed naar voren laat komen.

Check de rework van de hit hieronder en oordeel zelf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws