Pen Pineapple Apple Pen (W&W festival mix)

Rick Francissen | 3 november 2016
music

W&W

Je bent er de afgelopen tijd mee doodgegooid en hoor je het deuntje van Piko Taro, dan blijft deze gegarandeerd in je hoofd hangen. Buiten het nummer is ook de clip erg opmerkelijk. Logisch dus dat veel creatieveling ermee aan de slag zijn gegaan en hun eigen versie hebben gemaakt. Ook W&W konden hun inspiratie niet bedwingen en maakten daarom een festivalmix die zij op AMF lieten horen.

LEES OOK: W&W maken tropische bigroom track

W&W maken bigroom mix voor Piko Taro

Zoals je gewend bent van W&W staan zij garant voor energieke muziek. Al eerder maakten zij verschillende festivalmixes waarin zij een al grote hit omtoverde tot een festivalwaardige track. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Sorry’ van Justin Bieber, ‘Birds Fly’ van Hardwell en Mr. Probz en  ‘I Took A Pill In Ibiza’ van Mike Posner.

Met Pen Pineapple Apple Pen maken ze een dikke bigroom remix dat het publiek in de Amsterdam ArenA goed uit hun dak laat gaan. In de reacties onder hun eigen Facebook bericht laten ze dan ook weten dat ze het niet konden laten om een remix te maken voor deze track. Check het hieronder zelf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws