Steve Angello en Laidback Luke gaan weer samenwerken

Ivo Mollemans | 5 november 2016
music

Laidback Luke

Als we het hebben over grote hits die door dance artiesten zijn gemaakt dan moeten de nummers ‘Leave The World Behind’ en ‘Show Me Love’ daar absoluut tussen staan. Deze tracks zijn samenwerkingen tussen Steve Angello en Laidback Luke geweest en bij Leave The World Behind hebben ook Axwell en Ingrosso meegeholpen bij het tot stand brengen van de plaat. Het grootste succes hadden Steve en Luke echter met Show Me Love en daar zijn dan ook heel wat remakes van gemaakt de afgelopen jaren.

De twee dj’s in kwestie

Steve Angello staat bekend om zijn unieke manier van produceren. Alleen de beste producties komen uit zijn studio rollen en dit heeft hem een legendarische status gegeven in de dance scene. Ook vandaag nog blijft hij maar nieuwe muziek uitbrengen en laatst verscheen er weer een nieuwe preview van een van zijn aankomende tracks online.

LEES OOK: Fedde Le Grand maakt rework van zijn grote hit

Ook Laidback Luke heeft inmiddels een heldenstatus verkregen. Zowel zijn producties als zijn skills achter de draaitafels zijn van hoge kwaliteit en hij wordt gezien als een van de beste technische dj’s uit de huidige scene. Keer op keer weet hij moeiteloos het publiek volledig mee te krijgen met zowel tracks van anderen als tracks van zichzelf.

Laidback Luke x Steve Angello in 2016

Nu, 8 jaar na het uitkomen van hun grote hit Show Me Love, hebben de dj’s via Twitter afgesproken om opnieuw een muzikale samenwerking aan te gaan. De manier waarop dit gebeurde was heel plotseling toen een Twitter account genaamd ‘The FPIA’ een tweet deelde waarin iemand voorstelde dat Luke en Steve weer eens samen zouden moeten gaan werken. Luke merkte dit op en een dag later kwam Steve met de bevestiging dat ze dit zeker zouden moeten doen. Wanneer de twee aan de track beginnen of ze al begonnen zijn zullen we moeten afwachten. Ze mogen in elk geval gerust hun tijd nemen, want als we dan weer zo’n klassieker krijgen als de plaat van 8 jaar terug belooft dit heel wat goeds!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws