Limitless komt met een heerlijke nieuwe EP

Ivo Mollemans | 6 november 2016
music

Producer Limitless is bekend geworden vanwege zijn unieke producties die keer op keer weten te verassen. Hij is onlangs geslaagd bij een van de meest bekende muziekscholen ter wereld, ICON Collective, en dat viert hij met een nieuwe EP. Tijdens zijn studie werd hij al verkozen tot Student of the Year en dat bewijst dat hij over heel wat talent beschikt.

LEES OOK: Checken: Bijzondere remix van Stranger Things en Daft Punk

Ook zijn nieuwste EP past perfect in het plaatje wat hij tot nu toe heeft weten op te bouwen. Het is moeilijk om tegenwoordig met iets nieuws te komen doordat er al zoveel gedaan is en word, maar Limitless weet toch gigantisch te verassen.

Limitless – Night EP

De EP heeft de titel ‘Night’ gekregen en bestaat uit drie tracks: Night One, Night Two en Night Three. Alle drie de tracks zitten technisch erg goed in elkaar en liggen op één lijn waardoor de EP dezelfde sfeer weet aan te houden. Het is een soort combinatie tussen future bass en house.

Night One heeft meer weg van future bass en wordt ondersteund door de vocalen van de vrouwelijke RORA. Een goede keuze want de vocalen spelen een belangrijke rol in dit nummer. De manier waarop deze verwerkt zijn geven extra emotie aan het nummer en daarmee gelijk aan de hele EP. De tweede track, Night Two, heeft daarentegen veel meer weg van house. Een groovy bassline gecombineerd met interessante drums maken het nummer tot iets unieks. De track is diep en tegelijkertijd werkt hij ook erg uplifting. Ook hier komen de vocalen van RORA weer goed tot hun recht. Night Three maakt de EP helemaal af. De house vibe die het nummer afgeeft is erg lekker en door de manieren waarop Limitless gebruik maakt van zijn synths krijgt het nummer extra diepgang.

De hele EP is overigens gratis te downloaden via de SoundCloud van Limitless.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws