Tiësto steekt Calvin Harris in een bass house jasje

Ivo Mollemans | 7 november 2016
music

Het bass house genre is erg opkomend geweest het afgelopen jaar en dit heeft een hoop nieuwe en interessante artiesten succesvol gemaakt. Bekende voorbeelden zijn Jauz, Moksi, Ghastly en JVST SAY YES. Net zoals bij elk ander genre dat plotseling heel groot wordt nemen andere artiesten de stijl maar al te graag over om er al dan niet hun eigen twist aan te geven.

LEES OOK: Steve Angello en Laidback Luke gaan weer samenwerken

Tiësto remixt ‘My Way’

De hit ‘My Way’ van Calvin Harris kwam tegen het einde van de zomer uit en de track is op zichzelf als erg goed. Nu heeft Tiësto zich aan een remix gewaagd voor het nummer en deze draaide hij tijdens zijn 500e editie van Tiësto’s Club Life in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Tijdens deze zes uur durende show zijn er zowel oude bekende tracks voorbij gekomen, maar ook nieuw materiaal was er in overvloed. Hierdoor was het een zeer diverse avond die alle kanten opging. Tijdens de show kwamen ook een aantal collega dj’s langs zoals Hardwell en The Chainsmokers.

Toch viel de remix op tussen alle andere nummers en het duurde gelukkig niet lang totdat deze uit zou komen. De remix staat nu namelijk al op Spotify. Het nummer begint met een standaard intro om vervolgens over te gaan tot de eerste build-up. Deze resulteert in een drop wat een soort mengeling is van bass house en electro house. Een leuke combinatie met veel energie is het resultaat. Tijdens de break die volgt komen de vocalen van het origineel er voor het eerst echt doorheen, maar algauw volgt de tweede build-up vergezelt door nog een energieke drop. Al met al is het een klasse remix die je zeker eens moet checken en uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat dat hieronder kan.

Foto door Rukes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws