Sunnery James & Ryan Marciano lanceren eigen label

Ivo Mollemans | 8 november 2016
music

De namen Sunnery James en Ryan Marciano klinken veel mensen bekend in de oren. Het dj duo heeft al heel wat uren achter de draaitafels en in de studio doorgebracht en zij horen met recht tot de top. Toch mistte er een ding in hun carrière. Iets wat veel collega’s tegenwoordig aan de lopende band doen en dat is het lanceren van een eigen platenlabel.

Sunnery en Ryan lanceren SONO

Het label van de mannen heeft de naam ‘SONO’ gekregen en is opgezet in samenwerking met het label Armada Music van Armin van Buuren. Beide partijen zijn erg blij en enthousiast over deze nieuwe onderneming.

Sunnery James & Ryan Marciano: 

‘We are very excited to finally have our own label SONO MUSIC. It’s something we have been planning for some time. It will allow us to create a platform for new music from emerging original artists and it will enable us to release our own. So it is basically a dream come true for us.’

Maykel Piron, CEO Armada Music:

‘We can’t wait to embark on this new journey with Sunnery James & Ryan Marciano. As far as I am concerned, these guys are among the best DJs in the world concerned and we’re glad to start boosting their career even more by way of this new label.’

LEES OOK: Collab Major Lazer en Showtek bestond al anderhalf jaar

De eerst release staat gepland in januari 2017 en dat geeft het duo meteen een goede start van het nieuwe jaar. Om het jaar goed af te sluiten staan ze nog als headliner op de volgende editie van Armada Invites. Dit evenement wordt meerdere malen gehouden en elke keer staat er een artiest centraal. Het evenement word uitgezonden via een livestream op de Facebookpagina en het YouTube account van Armada.

Sexy By Nature

Het label is niet de enige nieuwe onderneming van de dj’s. Laatst kondigden ze ook al aan dat ze hun eigen radioshow bij Radio 538 zullen hosten. De show heet ‘Sexy By Natur’ en zal wekelijks worden uitgezonden.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws