Checken: Kygo's heerlijke remix van 'Starboy'

Thomas Keulemans | 11 november 2016
music

Het is al weer eventjes geleden dat de populaire Noorse dj Kygo nieuwe muziek uitbracht. Sinds de release van zijn album Cloud Nine, afgelopen mei, was het stil omtrent de 25-jarige Kygo. Zelf liet hij weten zijn focus op andere zaken te leggen momenteel, zoals het uitbrengen van een eigen kledinglijn. Des te opmerkelijker is het dat we zomaar ineens getrakteerd worden op "nieuw materiaal" van Kygo, namelijk een te gekke remix van 'Starboy' van Daft Punk vs. The Weeknd!

Kygo remixt 'Starboy' 

Het origineel is al een vrij relaxte track, maar Kygo slaagt er in de plaat nóg meer van een downtempo beat te voorzien, en met de vocalen weet hij ook wel raad. Zijn eigen kenmerkende, melodieuze sound is absoluut terug te vinden in de remix, maar ook het origineel, wat meer hiphop-achtig klinkt is overeind gebleven. The best of both worlds, zou je kunnen zeggen.

LEES OOK: Nieuw hoogtepunt voor Kygo met Seal en John Legend

Kygo remixte al eens eerder een track van The Weeknd ('Often', in 2015) en dat beviel zowel hem als The Weekend kennelijk erg goed. Het lijkt er namelijk op dat Kygo gevraagd is om 'Starboy' te remixen, zoals blijkt uit zijn volgende commentaar:

“Got the chance to remix this incredible track. Hope you guys like it!”

Kygo's 'Starboy' remix is zijn eerste remix sinds hij 'Dirty Paws' van Of Monsters And Men van een tropical house-jasje voorzag, ruim een jaar geleden. Benieuwd geworden naar het resultaat? Dat kun je hieronder zelf beluisteren.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws