BBC Essential Mix van Justice uitgesteld

Ivo Mollemans | 13 november 2016
music

Eigenlijk zou er op zaterdag 12 novebmer een Essential Mix online moeten verschijnen van het Franse duo Justice in de aanloop naar hun nieuwe album. Helaas gaat die mix niet door vanwege het drukke schema van Justice. Dit betekent dat fans dus nog langer moeten wachten op het horen van nieuw materiaal van hun aankomende album. Aan de andere kant blijft het zo wel een verassing.

LEES OOK: Checken: Kygo's heerlijke remix van 'Starboy'

Nieuwe datum

Wanneer we Justice dan wel kunnen verwachten bij BBC is nog maar de vraag. Volgens Ed Banger Records zal dat in elk geval wel nog dit jaar zijn. Op de Twitter account van Essential Mix worden verontschuldigingen aangeboden, maar ook zeggen zij dat dit uitstel zeker het wachten waard is dus dat belooft veel goeds. Justice kennende zullen zij zeker niet met de eerste de beste mix aankomen. Als vervanger van Justice is tINI geregeld wat een ideale kans is voor haar om een groter publiek te bereiken. Dit wordt haar eerste BBC Essential Mix.

Justice in 2007

Het zou de eerste keer worden dat Justice weer langs zou komen bij het radiostation sinds 2007. Toentertijd bestond hun set vooral uit de rauwe electro geluiden waar ze ooit bekend mee zijn geworden. Hoe erg de set van dit jaar gaat verschillen wordt dus nog afwachten. Aan de nummers van het nieuwe album te horen kan het in elk geval niet misgaan. Tot nu toe heeft elk nummer ons nog positief verrast dus wij kijken zeer uit naar de release van het album.

Het album van Justice heet ‘Woman’ en zal op 18 november verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws