Eric Prydz brengt EPIC radioshow weer terug

Ivo Mollemans | 14 november 2016
music

De Zweedse Eric Prydz is de afgelopen tijd ondernemend bezig geweest. Op muzikaal gebied overspoelt hij fans met nieuwe dingen en ook zijn liveshow is helemaal vernieuwd. Om het rijtje helemaal compleet te maken besloot hij om zijn oude radioshow weer op te pakken en de eerste mix daarvan staat al online. Eric heeft er wel voor gekozen om zijn oude serie door te zetten en dat betekent dat dit aflevering 14 van de show is geworden.

LEES OOK: BBC Essential Mix van Justice uitgesteld

Nieuwe tracks van Prydz

In de een uur durende mix zijn 5 nieuwe tracks te horen. Hiermee zijn ook de fans die helaas geen liveshow van hem kunnen bijwonen weer helemaal tevreden. De titels ervan zijn nog niet bekend gemaakt, maar het zal niet lang duren voordat er fans zijn die achter deze informatie komen. Wanneer de nummers uit gaan komen is helaas ook nog niet bekend.

Nieuwe liveshow

Omdat nieuwe muziek natuurlijk ook visueel goed moet worden bijgestaan is Eric hard bezig om zijn EPIC liveshow helemaal opnieuw aan te pakken. Het wordt de 5e versie van deze show en in een teaser liet hij zien dat Creamfields in London de eerste locatie wordt waar het hele gevaarte te zien zal zijn voor bezoekers.

De radioshow is hieronder te beluisteren.

Tracklist:

1. ID – ID
2. Pryda – The End Is Just The Beginning
3. ID – ID
4. 16TH Element – Warp (Eric’s Tweak)
5. Pryda – The Future
6. ID – ID
7. Dosem – Chase The Link
8. ID – ID
9. Transcode – Simulation
10. Voices On The Shore
11. ID – ID
12. Funk D’void – Diabla (Funk D’ Void’s Heavenly Mix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws